فسنجان يه غذاي خوشمزه هستش کـه روش پختش يکيه
امکان داره فرقش فقط تو چاشني ها ش باشـه
مثل روشي کـه من درون بالاي پست ليليوم گذاشتم…
گردو آسياب شده
گوشت چرخ کرده
پياز ريز رنده شده
پياز نگيني خورد شده
رب انار
شکر
نمک
زردچوبه
گوشت رو با پياز رنده شده و زردچوبه ورز ميديم
گلوله اي ميکنيم و ميذاريم کنار
پياز نگيني رو تو روغن تفت ميديم که تا طلايي بشـه
گردو رو تو آب حل ميکنيم و ميريزيم توش
ميذاريم بپزه که تا خوب بـه روغن بيوفته و رنگش کاراملي بشـه
در قابلمـه رو نميذاريم چون سر ميره…
من تو قابلمـه مسي درست ميکنم
چون معتقدم خورشت رو خيلي خوشمزه ميکنـه…
در اين مرحله اگر خورشت بـه روغن نيوفتاد
چند تکه يخ رو درون حال جوش بهش اضافه کنيد که تا شک بشـه و روغن بعد بده
ولي براي من که تا حالا نيازي بـه اين کار نبوده…
گوشتارو دونـه دونـه بريزيدتا اونا هم بپزه
بعد پخت گوشت
رب انار رو اضافه ميکنيم
رنگ و طعم خورشت رو اندازه ميکنيم
و درون صورت نياز کمي نمک بهش ميزنيم
من از شکر هم استفاده ميکنم
چون فسنجان رو ملس دوست دارم با طعم غالب ترش…
بعد از اينکه جا افتاد و طعم رب انار بـه خورد خورشت رفت
خورشت آماده س…
اين خورشت رو با مرغ هم درست ميکنند ولي اصلش با گوشت قلقليه
البته فسنجان يه خورشت مستقل نيست
چون بسيار سنگينـه
اونو تو پياله هاي کوچک تک نفره سرو کنيد
و درون مـهماني ها کنار مرغ سرخ شده سر ميزتان بگذاريد
مرغ بـه همراه فسنجان با گوشت قلقلي!
يک مـهماني با شکوه و در عين حال ساده…
[انواع خورشت فسنجان - نوزاد - nozaad.com خوردن فسنجون در شیردهی]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 19 Sep 2018 06:42:00 +0000